Aanbod

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden voor coachtrajecten. 

 

Ontdek je eigen pad (basis)

Dit coachtraject bestaat uit 5 coachwandelingen van anderhalf uur met aansluitend een kop thee/koffie en iets lekkers. Een terugkomwandeling van anderhalf uur is inbegrepen.

 • We gaan wandelen in de natuur, praten, oefenen, en genieten van de ruimte en de stilte. We onderzoeken de inzichten die de natuur je biedt. Welk pad ga jij inslaan?

 • Na afloop van iedere wandeling praten we nog even na met een kop thee/koffie en iets lekkers bij de Brasserie in Hotel Wolfheze.

 • De frequentie van de wandelingen spreken we van te voren af: de vijf wandelingen binnen twee jaargetijden en de zesde (terugkom)wandeling zo'n zes maanden later. Mooi om te zien wat de natuur voor inzichten brengt in de verschillende seizoenen.

 • Investering € 895,-

Ontdek je eigen weg (intensief)

Dit coachtraject bestaat uit het doen van een Birkman-onderzoek bij AICON, en de bespreking van de resultaten (inclusief uitgebreide rapportage). Op basis van de uitkomsten ontwerpt Coachpraktijk Vrijmoedig een persoonlijk programma voor een tweedaags wandelweekend inclusief overnachting in een tent (en maaltijden, drinken en kampvuur). In deze twee dagen word je intensief één-op-één gecoacht, en komen we tot de kern van wie jij bent en vooral ook wie jij wil zijn.

Inclusief twee terugkom-wandelingen, een maand na het weekend, en drie maanden later. Bij deze wandelingen staan evaluatie en reflectie centraal.

 • Investering € 1.659,-

Shinrin-yoku groepswandeling

Ben je constant druk met werk, gezin of zorgtaken? Ben je het zat om de hele dag te rennen en onrust te voelen?

Ervaar rust en ruimte tijdens de natuurwandeling. Ik laat je in zeven stappen de natuur beleven en leer je hoe je het bos mee naar huis kunt nemen in je hoofd. Laat jezelf heerlijk ontspannen tijdens deze inspirerende wandeling. Ervaar shinrin-yoku, de Japanse kunst van het bosbaden, in Nederland.

 • Groepswandeling van 2 uur.
 • Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.
 • Tijdens de tocht drinken we een kopje thee met iets lekkers erbij.
 • Is als groep te boeken, investering € 35,- p.p.
 • Ook leuk om cadeau te doen aan een team of groep collega's
 • Indien je deze wandeling individueel wilt boeken: neem contact op via petra@vrijmoedigwandelcoaching.nl

Vrijmoedig leven 

Dit coachtraject bestaat uit 10 wandelingen van anderhalf uur. 

 

 • We wandelen een jaar rond en ervaren hoe de seizoenen inzicht kunnen geven bij jouw levensvragen. We ontdekken welk levenspad jij wilt bewandelen en hoe jij daar zelf richting aan kan geven.
 • Na iedere wandeling praten we na en drinken we een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, in de Brasserie van Hotel Wolfheze.
 • We spreken van te voren af hoe vaak we gaan wandelen en met welke frequentie. Dit is afhankelijk van jouw wens en vraag waarmee je wilt gaan wandelen.
 • Investering € 1.485,-

Hoe(zo) Hoogbegaafd

Dit coachtraject bestaat uit losse wandelingen van anderhalf uur, waarbij je vooraf kiest rondom welk thema uit het Delphi-model je gecoacht wilt worden. 

De volgende thema's zijn in het Delphi-model gedefinieerd: hoogintelligent, autonoom, rijkgeschakeerd voelen, gedreven/nieuwsgierig, scheppingsgericht, hoogsensitief, creatief, snel, complex en intens. Coachpraktijk Vrijmoedig voegt daar de volgende twee kenmerken aan toe: rechtvaardigheidsgevoel en gevoel voor humor.

Voor deze onderwerpen heeft Coachpraktijk Vrijmoedig coachkaarten ontwikkeld, met kenmerken en uitdagingen. Wil je een bepaald kenmerk verkennen, beter ontwikkelen of loop je er juist volledig in vast? Boek dan een coachwandeling van anderhalf uur rondom dat thema.

Het is ook mogelijk om meerdere thema's te bespreken in meerdere wandelingen.

 

Investering coachwandeling met een thema € 195,-

Investering drie coachwandelingen met thema's naar keuze € 529,-

Investering twaalf coachwandelingen waarin alle thema's behandeld worden € 1749,-