Wat anderen zeggen over Petra's manier van coachen. 

Petra staat voor duidelijkheid: openheid, concreet maken, aanpakken, doorvragen, niet eromheen draaien

Maar altijd in combinatie met zachtheid: de tijd nemen, naar jou als persoon kijken, inleven, acceptatie.


"De nacht voor mijn eerste wandeling met Petra had ik alle scenario's doorgenomen. Want wat zou ze kunnen vragen? Wat moet ik daarop antwoorden? En vooral, wat zou ze dan allemaal van mijn antwoorden vinden?
Altijd rekening houdend met wat anderen misschien wel niet van mij zouden denken, begon ik aan mijn coachingstraject. En wat kwam ik de tweede wandeling al relaxed naar Wolfheze. Want weet je? Ik mocht alle antwoorden geven, zelfs als ik ze spontaan bedacht en er helemaal niet eerst uitgebreid over had nagedacht, alles was goed.
De vragen die je stelde, de spiegel die je voorhield en vooral dat zetje in mijn rug, ze hebben mij de spreekwoordelijke drempel over geholpen, een drempel die ik in mijn hoofd al meters hoog had gemaakt, en het bleek stiekem eigenlijk maar een hobbeltje. Eenmaal daar overheen, "we gaan je lef-spieren even trainen" noemde je het, gaf dat zo'n fijn en opgelucht gevoel. Staan voor wie ik ben, voor wat ik wil bereiken en voor wat mijn passie is, ik ben er echt een heel blij mens door geworden!
Dankjewel Petra, voor de rust, het vertrouwen en je inzichten, het is precies geweest wat ik nodig had!"  - I.B. -

 

 

"Coaching? Nee hoor, met mij gaat het goed! Ik hoor het mezelf nog zo zeggen. En nu ben ik zo ontzettend blij met de prachtige ervaringen, de momenten dat we samen door de natuur wandelden. Natuurlijk ging het prima met me, maar jij hebt me nog zoveel meer laten zien en geleerd. Hoe ik nog beter naar mezelf kan luisteren, rust kan vinden in de drukte, op eigen benen kan staan, angsten mag overwinnen en mijn emoties de ruimte kan geven. In een half jaar ben ik sterker geworden en durf ik echt mezelf te zijn bij anderen." - S.U -

 

 

 

"Lieve Petra, dankjewel voor het luisteren en begrijpen, nog voordat ik zelf begreep wat ik bedoelde. Dankjewel voor de prettige, kalme sfeer die je met je meebrengt. Je straalt rust en vertrouwen uit. Dankjewel voor het filosoferen, enthousiasmeren en relativeren. Na een gesprek met jou heb ik altijd weer nieuwe inspiratie en inzichten. Dankjewel voor alles!

Ik gun iedereen zo’n fijne wandelcoach als jij en ik hoop dat je nog veel mensen via deze weg mag geven wat er nodig is." - Sabine -

 

 

 

"Lieve Petra,

Jeetje, van wat begon als spontane actie: "Peet ik wil wel een keer met je wandelen" is nu de laatste van vijf wandelingen aangebroken, en nooit had ik kunnen weten dat er hierdoor zoveel los zou komen.

Vanaf het eerste moment was er het vertrouwen dat ik kon vertellen wat nodig was om tot een doel te komen. Je stelde de juiste vragen, je begreep me in wat ik voelde en gaf tips waar ik wat aan had.

Nooit gedacht dat deze spontane actie zo heeft bijgedragen aan hoe het nu met me gaat. Het is even heel zwaar geweest, maar dit was nodig om in te zien dat ik niet "vrolijk" door kon gaan maar toe moest geven dat mijn lichaam en geest aan de rem trokken, en "op" waren.

Dankzij jou ben ik weer op de rit en weet ik hoe ik weer even momentjes van rust voor mezelf moet pakken. Dank je wel lieve Peet en ik hoop dat heel veel mensen door jou weer een mooi pad in hun leven mogen gaan bewandelen. Je bent een topper." - Susanne -


"Dankjewel lieve Petra,

Voor alle uren samen in het bos.

Voor alle ervaringen en je liefdevolle coaching.

Aandacht, Liefde, Zorg, Historie, Groen, Rots, Verrijking, Bruggetjes, Open, Boom, Bewust, Zacht mos, Inner friend, Inspiratie, Thee, Bank, Taart, Slokjes water, Bewust, De schat, Tijd, Blij.

'Vrijmoedig', de wereld kan niet meer zonder…"

- Kee -

 


Wil jij ervaren wat wandelcoaching voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op via dit formulier