Wandellocatie


In principe vinden alle wandelingen plaats in Wolfheze, startpunt Oude Kloosterweg (parkeerplaats van Natuurmonumenten).

Vind je het echter prettiger om in je eigen vertrouwde omgeving te wandelen, dan kan dat binnen een straal van 10 kilometer rond Arnhem. Indien de wandellocatie verder weg is, zal ik de reiskosten van € 0,22 per kilometer aan je doorberekenen.

Vergoeding


Kosten voor een coachtraject kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden:

 • Via PGB, een persoonsgebonden budget.
  http://www.svb.nl/int/nl/pgb/van_wie_krijgt_u_zorg/mijn_zorgverlener_werkt_in_opdracht/index.jsp Bespreek met je contactpersoon van de SVB dat je interesse hebt in een wandelcoachtraject voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Via je werkgever.
  Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Bespreek met je werkgever dat je interesse hebt in een wandelcoachtraject voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Vraag om de mogelijkheden bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.
 • Via de Arbo-dienst van je bedrijf.
  Werkgevers zijn, na overleg met de bedrijfsarts, vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Neem contact op met de bedrijfsarts of de Arbodienst.
 • Via het UWV.
  Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.
 • Via de gemeente.
  Heb je een WMO-indicatie voor individuele begeleiding, dan kun je in aanmerking komen voor alternatieve begeleiding. Informeer bij het sociale wijkteam van je eigen gemeente of het coachtraject vergoed kan worden.


De kosten voor wandelcoaching worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Lukt het jou niet om de kosten voor een coachtraject te dragen, neem dan contact met me op om te bespreken of we tot een andere oplossing kunnen komen. Schroom niet!

 

Betalingsvoorwaarden

 

Cadeaubon:

 • Je krijgt de cadeaubon per ommegaande toegestuurd als je het geld hebt overgemaakt. Indien je speciale wensen hebt of een boodschap die je op de bon wilt toevoegen, kan je dat bij de bestelling per mail doorgeven.

 

Voor deelname aan coachtrajecten of groepswandelingen geldt:

 • Je inschrijving is definitief als je de kosten van deelname hebt betaald.
 • Indien je in termijnen wilt betalen bij een coachtraject, kunnen we daar van tevoren afspraken over maken en vastleggen.
AlgemeneVoorwaardenvoorhetleverenvancoachingdiensten
PDF – 86.6 KB 265 downloads
Privacyverklaring Algemene verordening gegevensbescherming
PDF – 92.6 KB 238 downloads